Frequently Asked Questions…

Is er een host aanwezig?
Er is altijd een host aanwezig, tenzij je een shoot hebt geboekt via één van de fotografen waarmee wij samenwerken. De host zal je verwelkomen en alles uitleggen. In principe is de host tijdens het gehele tijdslot aanwezig in één van de andere ruimtes. Voor vragen, of gewoon voor koffie/thee/water. Wil je de studio liever geheel voor jezelf, zonder host? Dit kan alleen indien vooraf aangegeven en tegen een extra vergoeding van €100 (excl. BTW).

Kan ik mijn schoenen aanhouden?
Voor het mooiste resultaat op jouw beelden, is het belangrijk dat onze vloer fris en schoon blijft. Daarom hanteren wij een no-shoes-policy. We stellen schoenhoezen beschikbaar bij de deur. Je kunt ook op sokken of schone slippers lopen. Loop nooit met buiten schoenen op de vloer.
Alleen modellen mogen (nieuwe, schone of afgeplakte) schoenen dragen tijdens het schieten. Maak eventuele vlekken direct schoon. Indien er schade ontstaat door het toch gebruiken van buiten schoenen, moeten wij kosten in rekening brengen voor het schilderen van de vloer.

Uit welke meubels bestaat jullie collectie?
Benieuwd uit welke design meubels onze collectie bestaat? Bekijk de Instagrampagina.

Is er een kledingrek en stomer?
Je kunt tijdens je boeking altijd gebruik maken van ons kledingrek en onze stomer.

Kan ik muziek afspelen?
Zeker. Verbindt met onze bluetooth speaker om je favoriete afspeellijst te beluisteren.

Eten en drinken
Je kunt natuurlijk altijd eigen eten en drinken meenemen of bestellen. Koffie, thee, frisdrank, gekoeld water, havermelk, honing en bruine suiker is inbegrepen bij elke boeking. Er is een koelkastje beschikbaar. Eten en drinken mag alleen genuttigd worden in de keuken, in verband met vlekken op de meubels of de vloer.

Ik heb toch iets meer tijd nodig. Wat nu?
Heb je je tijdslot al geboekt, maar toch wat extra tijd nodig? Indien er voldoende tijd beschikbaar is in onze agenda, is het mogelijk om een verlenging van 30 minuten te boeken tegen een extra vergoeding van 40 euro. De betaling dient vooraf of ter plekke te worden voldaan.

Belichting
Een daglicht studio is wat belichting betreft afhankelijk van het weer. Hou hier vooraf rekening mee. Je kunt altijd met ons overleggen welk tijdslot het beste bij jouw wensen past. We raden ook aan om eventueel eigen lampen mee te nemen, in de studio is geen apparatuur aanwezig.

Opslag
Wil je vooraf spullen leveren of achteraf ophalen? Dat kan! We hebben opslagruimte beschikbaar.

Iets kapot/gebroken/vies gemaakt?
Geen zorgen, dit kan gebeuren. Laat het ons alsjeblieft wel meteen weten, zodat wij het samen op kunnen lossen met je verzekering.

Meubels verplaatsen
Je kunt je eigen set bouwen en de meubels neerzetten hoe jij dit graag wilt. De meubels graag optillen en niet schuiven, in verband met schade aan de vloer. Wil je een zwaar item verplaatsen dat niet opgetild kan worden? Bespreek dit met de host.

Dieren
We houden van dieren, maar ze zijn helaas niet toegestaan in onze ruimtes.

Kinderen
Er zijn veel kwetsbare en breekbare items aanwezig in de studio. Het is daardoor geen geschikte plek voor kinderen. Om vervelende situaties te voorkomen, kun je kids beter niet meenemen.