Frequently Asked Questions

Laatst bijgewerkt: maart 2024

Schoenen uit
Wij hanteren een shoes-off-policy. We stellen schoenhoezen beschikbaar bij de deur, maar je kunt ook op sokken of schone slippers lopen. Loop nooit met buiten schoenen op de vloer.
Alleen modellen mogen (nieuwe, schone of afgeplakte) schoenen dragen tijdens het schieten. Maak eventuele vlekken direct schoon. Indien er schade ontstaat door het toch gebruiken van buiten schoenen, moeten wij kosten in rekening brengen voor het schilderen van de vloer.

Meubels verplaatsen
Meubels graag optillen en niet schuiven, in verband met de vloer.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren in de gehele omgeving. Liever niet direct voor de deur parkeren, deze plek gebruiken onze buren voor laden- en lossen.

Dieren
We houden van dieren, maar ze zijn helaas niet toegestaan in onze ruimtes.

Kinderen
Er zijn veel kwetsbare en breekbare items in de studio. Het is daardoor geen geschikte plek voor kinderen. Om vervelende situaties te voorkomen, kun je kids beter niet meenemen. Kinderen tot 1 jaar zijn wel toegestaan in de studio onder toezicht van een volwassene.

Omkleedruimte
Je kunt tijdens je boeking gebruik maken van de afsluitbare omkleedruimte. Hier staat een kledingrek met hangers, stomer, bankje en grote eettafel met 4 stoelen.

Host
Er is altijd een host aanwezig (tenzij je een shoot hebt geboekt via één van de fotografen waarmee wij samenwerken). De host zal je verwelkomen en alles uitleggen. In principe is de host tijdens het gehele tijdslot aanwezig in één van de andere ruimtes. Voor vragen, of gewoon voor koffie/thee/water. Wil je de studio liever geheel voor jezelf, zonder host? Dit kan alleen indien vooraf aangegeven en tegen een extra vergoeding van €100 (excl. BTW).

Lift
De studio bevindt zich op de tweede verdieping en we hebben geen lift, maar wel een brede trap. Neem je grote items mee? Bespreek dit vooraf met ons.

Collectie
Benieuwd uit welke design meubels en objecten onze collectie bestaat? Bekijk onze Instagrampagina.

Speaker
Verbindt met onze bluetooth speaker om je favoriete afspeellijst te beluisteren.

Koffie inbegrepen
Koffie, thee, frisdrank, gekoeld water, havermelk, honing en bruine suiker is inbegrepen bij elke boeking.

Eten en drinken
Koffie, thee, frisdrank, gekoeld water, havermelk, honing en bruine suiker is inbegrepen bij elke boeking. Er is een koelkastje beschikbaar. Je kunt natuurlijk altijd eigen eten en drinken meenemen of bestellen, dit mag alleen genuttigd worden in de omkleedruimte vanwege vlekken op de vloer of meubels.

Meer tijd nodig?
Kom je er tijdens je boeking achter dat je toch íets meer tijd nodig hebt? Indien er beschikbaarheid is in onze agenda, is het mogelijk om een verlenging van 30 minuten te boeken tegen een extra vergoeding van 45 euro excl. BTW. De betaling dient ter plekke te worden voldaan.

Belichting
Een daglicht studio is wat belichting betreft afhankelijk van het weer. Hou hier vooraf rekening mee. Je kunt altijd met ons overleggen welk tijdslot het beste bij jouw wensen past. We raden ook aan om eventueel eigen lampen mee te nemen, in de studio is geen apparatuur aanwezig.

Opslag
Wil je vooraf spullen leveren of achteraf ophalen? We hebben opslagruimte beschikbaar.

Iets kapot/gebroken/vies gemaakt?
Geen zorgen, dit kan gebeuren. Laat het ons alsjeblieft wel meteen weten, zodat wij het samen op kunnen lossen met je verzekering.