About

Bij March30 komt creativiteit, design en interieur samen. Boek onze daglicht studio in Rotterdam om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen.

Mei 2022 was officieel het begin van March30: een concept waarbij je meubels kunt laten ophalen, of juist vintage design interieur kunt aanschaffen. Opgehaalde meubels worden verkocht of gedoneerd. In augustus 2023 kwam daar een daglicht studio bij, die je 7 dagen per week kunt boeken. Ideaal voor fotoshoots, videproducties en kleine bijeenkomsten.

Vintage design interieur kopen
Je kunt de items online shoppen via onze Instagram-pagina, maar je kunt in de Rotterdamse loods ook langskomen op afspraak.

Meubels ophalen
Daarnaast halen wij meubels op die jij kwijt wil: scheelt jou kosten en wij zorgen ervoor dat de meubels een tweede huis krijgen, of gedoneerd worden. Vul het pick-up formulier in om een afspraak te maken.

Maatschappelijk verantwoord
Zo doneren wij bijvoorbeeld items aan inzamelpunten voor vluchtelingen en zorginstellingen. We zijn een officiële partner van Vrienden van het Sophia’. Aan het eind van elk jaar gaat 10% van de opbrengst van gedoneerde items naar deze stichting.

Daglicht studio
Het mooie, zachte licht dat de loods binnenviel, begon steeds meer mensen op te vallen. Na veel gesprekken met een aantal favoriete fotografen en andere creatives, staken we de handen uit de mouwen en in augustus 2023 ging daglicht studio in Rotterdam officieel open. Een open ruimte van 70m2,  waar design interieur en daglicht samenkomen, om al jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. Boek hier je tijdslot voor fotoshoots, videproducties of kleine bijeenkomsten.

Newsletter